PVC plafondpanelen

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

PVC plafondpanelen, Geeft vocht geen kans

Met onze PVC plafondpanelen tover je jouw oude plafond snel, gemakkelijk en budgetvriendelijk om in een nieuw & hedendaags plafond. Door ons uitgebreide aanbod hebben we een plafondpaneel voor iedere situatie. Of het nu om een vochtige badkamer of een gezellige woonkamer gaat, er is altijd een geschikt paneel te vinden.

Onze PVC plafondpanelen zijn beschikbaar in een aantal verschillende maten, kleuren en decors. De PVC panelen kan je rechtstreeks in de groef nagelen of rechtstreeks verlijmen op de ondergrond. Doordat PVC ongevoelig is voor vocht kunnen deze panelen probleemloos in de badkamer geplaatst worden. Zelfs boven bad en douche.

PVC plafondpanelen in koude ruimtes

Helaas zijn deze panelen niet geschikt voor gebruik in ruimtes waar het kan vriezen. Het PVC zal op termijn broos worden met alle gevolgen van dien. Voor dit soort toepassingen bieden we onze Carportpanelen aan. Voor een perfect resultaat kan je jouw plafond afwerken met de bijpassende profielen. Deze zijn net als de plafondpanelen altijd ruim op voorraad. Blader doorheen onze webshop en vind de ideale plafondpanelen voor jouw ruimte.

Vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!