Alles over betalen

Veilig en gemakkelijk betalen.
BetaalmethodeBetaalkosten
Visa Gratis
VPAY Gratis
MisterCash Gratis
Mastercard Gratis
PayPal Gratis
iDEAL Gratis
Maestro Gratis
Overboeking Gratis
Rembours (vanaf €250) € 5,00

Betalen gaat gemakkelijk en veilig via onze webshop. Wanneer u het aantal gewenste producten in uw winkelmandje heeft geplaatst, kunt u uw bestelling versturen. Hierna vult u uw gegevens in, zodat wij de bestelling op het juiste adres kunnen afleveren. Om de bestelling te voltooien dient u de goederen te betalen.

Kortingscodes

Heeft u een (digitale) kortingscode? Dan kunt u deze in het bestelproces invoeren. De korting wordt vervolgens automatisch van de totaalsom afgetrokken.

Betalen bij afleveren

Bij bestellingen vanaf € 250,- kan u ervoor kiezen om onder rembours te betalen. U kan pinnen bij de chauffeur of cash betalen. Gelieve gepast te betalen in geval u kiest voor cash afrekenen.  

Veilig betalen

Op onze website kunt u op verschillende manieren betalen. Wij maken gebruik van het Rabobank Omnikassa Dashboard. Daarmee garanderen wij dat u zich in een uiterst veilige, betrouwbare en gesloten betaalomgeving bevindt.

Beveiligde SSL omgeving

Op Plafondpanelen.be gebruiken wij een beveiligde SSL verbinding. Een SSL beveiliging houdt in dat alles wat u doet op de site versleuteld is. Zo zijn uw persoonlijke gegevens zeer goed beveiligd en blijft uw privacy gegarandeerd.

Voor advies en vragen

Neem contact op met onze klantenservice
Bel: +31 40 80 80 325 (Ma - vrij: 09:00u - 17:00u)